duurzaamheid1

Eikentuinhuis staat voor maatwerk, een persoonlijke aanpak, duurzame kwaliteit en vakmanschap. Of u nu op zoek bent naar een eikenhouten tuinhuis, veranda, overkapping, schuur of ander bijgebouw.

 

Eikentuinhuis denkt graag met u mee. Met duurzame kwaliteitsmaterialen realiseren onze vakmensen prachtige en unieke projecten, waar onze klanten nog jarenlang van genieten.

 

 

Tips voor een goede start

  • Ga na of u een omgevingsvergunning nodig heeft voor uw bouwproject.
  • Oriënteer u op de mogelijkheden, zodat u ontdekt wat uw wensen zijn. 
    Bekijk onze inspiratieprojecten op deze website of kijk voor meer ideeën op Pinterest.
  • Formuleer uw eisen en wensen
    Denk aan afmetingen, vorm, type dak en dakbedekking, type deuren en ramen, verlichting e.d.
  • Maak een afspraak
    Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen, zodat wij een passend ontwerp en offerte kunnen samenstellen. Vaak op locatie, zodat we een goed beeld krijgen van de omgeving.

Op basis van dit gesprek maken wij een ontwerp en offerte. Wanneer u daarmee akkoord gaat, gaan wij aan de slag met de planning en productie.

duurzaamheid3

Service en garantie

Wij zijn trots op onze projecten. Dat betekent dat we ze maken met de grootst mogelijke aandacht en zorg. Daarnaast staan kwaliteit en duurzaamheid hoog in ons vaandel. Mochten er toch bijzonderheden zijn, worden deze in goed overleg met u zo spoedig mogelijk opgelost.

Leave A Comment

Eikentuinhuis

Eikentuinhuis is een onderdeel van De Houtwinkel Bladel. De naam ‘Houtwinkel’ geeft al aan waar onze liefde ligt: bij het hout in al zijn glorie. Sinds 1959 realiseren we zowel binnen- als buitenprojecten op maat met hout als basis. Ook Hubo Bladel, Life & Garden Bladel en Woonplaza zijn onderdelen van De Houtwinkel Bladel.