Sfeervol genieten met Eikentuinhuis.nl

Eiken houten tuin huis

Eikentuinhuis.nl


Een eiken tuinhuis is stijlvol, praktisch en vooral een sieraad voor een tuin. Desgewenst van alle gemakken voorzien, denk hierbij aan opbergruimte met een aangrenzende sfeervolle overkapping, terrasverwarming, nostalgische verlichting. Kortom alles is mogelijk.

 

 

 

Maatwerk

 

Standaardmodellen kennen wij niet. Bij Eikentuinhuis.nl kiest u voor maatwerk. Uniek en persoonlijk ontwerp is hiervoor de basis.

Praktisch ontwerpen met oog voor detail.
Lees meer over onze aanpak

 

Eindeloze mogelijkheden


Een carport, tuinhuis of complete schuur? Eikentuinhuis maakt het allemaal. De liefde voor houtbewerking zit in onze genen. Die jarenlange ervaring, passie voor het materiaal en kennis van het ambacht merkt u. 
Bekijk hier onze gerealiseerde projecten

 

Persoonlijk


Elk project begint met een goed gesprek. Over uw wensen, de gedroomde uitstraling, maar ook over de omgeving en het gebruik. Zodat wij een ontwerp kunnen maken dat past bij u. En zodat u kunt proeven of ‘de klik’ er is. Want ook dat vinden wij belangrijk als het gaat om uw droomhuis.
Neem contact op met Eikentuinhuis.nl

 

Leave A Comment

Eikentuinhuis

Eikentuinhuis is een onderdeel van De Houtwinkel Bladel. De naam ‘Houtwinkel’ geeft al aan waar onze liefde ligt: bij het hout in al zijn glorie. Sinds 1959 realiseren we zowel binnen- als buitenprojecten op maat met hout als basis. Ook Hubo Bladel, Life & Garden Bladel en Woonplaza zijn onderdelen van De Houtwinkel Bladel.