Overkapping en interieur

Project: Overkapping en interieur
Locatie: Hoeve Nachtegaal in Wintelre

Op zeer gastvrije wijze bieden Marianne en Hans Huijbers de mogelijkheden een kijkje te nemen op een Brabantse boerderij! Hun boerderijterras is voorzien van een zichtstal, zodat je na de koffie ook een kijkje kunt nemen bij de koeien. Hoeve Nachtegaal heeft zowel een binnen- als buitenterras met mooie eikenhouten details. Zowel de eiken kasten als het eiken traphek zijn volledig naar wens en op maat gemaakt.
Het geheel is gebouwd met oog voor details en het creëren van een authentieke sfeer. De bar is gemaakt van oude binten, die overgebleven waren van een oude stal van de grootouders van Hans. Voor ons is het genot om door bijvoorbeeld het gebruik van dit soort materialen een project een unieke, persoonlijke touch te geven.

 

Eikentuinhuis

Eikentuinhuis is een onderdeel van De Houtwinkel Bladel. De naam ‘Houtwinkel’ geeft al aan waar onze liefde ligt: bij het hout in al zijn glorie. Sinds 1959 realiseren we zowel binnen- als buitenprojecten op maat met hout als basis. Ook Hubo Bladel, Life & Garden Bladel en Woonplaza zijn onderdelen van De Houtwinkel Bladel.