Ruim tuinhuis met eiken details

Project: Ruim tuinhuis met eiken details
Locatie: Diessen

De wens van deze mensen was simpel: een gezellige stek voor de opgroeiende kinderen om te vertoeven met vrienden en leeftijdsgenoten. Wij zijn van mening dat het ongeveer de ultieme versie van het wel bekende ‘honk’ voor de jeugd is geworden. Voldoende ruimte voor een paar lekkere bankstellen, voorzien van een mooie buitenkeuken en toilet. De mooie eikenhouten details en het passende deurbeslag ontgaan de jeugd misschien, maar maken het geheel af, zodat ook u er met veel plezier kunt vertoeven.

Op verzoek van de klant is deels gebruik gemaakt van materialen die hij zelf geregeld heeft bij een kennis met een timmerfabriek. In overleg is dat prima mogelijk. Door de degelijke hardhouten schuifpuien, de geïsoleerde wanden én de kachel kunnen de kinderen het hele jaar door gebruikmaken van dit fijne tuinhuis. Een perfecte thuisbasis voor opgroeiende tieners. Missie geslaagd, noemen wij dat!

 

Eikentuinhuis

Eikentuinhuis is een onderdeel van De Houtwinkel Bladel. De naam ‘Houtwinkel’ geeft al aan waar onze liefde ligt: bij het hout in al zijn glorie. Sinds 1959 realiseren we zowel binnen- als buitenprojecten op maat met hout als basis. Ook Hubo Bladel, Life & Garden Bladel en Woonplaza zijn onderdelen van De Houtwinkel Bladel.