Jachthuis 

Project: Jachthuis
Locatie: Reusel

Deze drukke ondernemer had de wens om een echt jachthuis te realiseren. Na de jacht en het barre buiten zijn, wilde hij met zijn jachtvrienden lekker een borrel kunnen pakken in stijl. Compleet met wildrekken, vleeshaken en houders voor de jachtgeweren waan je je zo in een spookje van weleer.

Het jachthuis heeft een ruime berging aan de rechterzijde. Deze ligt 75 cm lager dan de buitenoverkapping en de jachtkamer. Hiermee hebben we slim het hoogteverschil in de tuin opgevangen. Qua ontwerp was het team van Eikentuinhuis geheel vrij en mocht het zich uitleven op één verplicht item na. Er moest eenzelfde soort open haard bij het jachthuis komen, als in het stamcafé van deze ondernemer. Uiteraard was dit ook geen probleem voor ons als droomvervuller.

 

Eikentuinhuis

Eikentuinhuis is een onderdeel van De Houtwinkel Bladel. De naam ‘Houtwinkel’ geeft al aan waar onze liefde ligt: bij het hout in al zijn glorie. Sinds 1959 realiseren we zowel binnen- als buitenprojecten op maat met hout als basis. Ook Hubo Bladel, Life & Garden Bladel en Woonplaza zijn onderdelen van De Houtwinkel Bladel.