Tuinkamer als aanbouw

Project: Tuinkamer als aanbouw
Locatie: Arendonk

Een mooie woonboerderij met alles erop en eraan, maar toch het gemis van een fijne tuinkamer. Die uitdaging ging Eikentuinhuis graag aan! De wens was een extra plek om te genieten van het adembenemende uitzicht over de uitgestrekte landerijen. Veel glas was het motto dus!
De op maat gelaste stalen puien zijn voorzien van een authentiek hop-profiel. Dat is een mooi rank profiel dat past in een landelijke sfeer en dat toch veel transparant uitzicht biedt. We gaven de tuinkamer een strak ontwerp en werkten het geheel keurig af met een roodkoperen daklijst en bijpassende lantaarns.
Aan de binnenzijde is gekozen voor een verticale eiken wandbekleding. De gebruikte eikenhouten planken zijn speciaal geselecteerd op hun mooie houtstructuur. Het eindresultaat is een heerlijke ruimte waarin optimaal genoten kan worden van het landelijke buitenleven!

 

Eikentuinhuis

Eikentuinhuis is een onderdeel van De Houtwinkel Bladel. De naam ‘Houtwinkel’ geeft al aan waar onze liefde ligt: bij het hout in al zijn glorie. Sinds 1959 realiseren we zowel binnen- als buitenprojecten op maat met hout als basis. Ook Hubo Bladel, Life & Garden Bladel en Woonplaza zijn onderdelen van De Houtwinkel Bladel.