Tuinhuis met noordenkap

Project: Tuinhuis met Noordenkap
Locatie: Eersel

Dit elegante tuinhuis heeft een Noordenkap: een schuin dak met bovenop een stukje plat dak. Hier is voor gekozen, omdat het tuinhuis dan onder de drie meter hoog bleef en daardoor vergunningsvrij gerealiseerd kon worden. Het dak is afgewerkt met echte natuurleien en roodkoperen goten.
Het tuinhuis heeft aan de linkerzijde een praktische berging. De tuinkamer is geheel geïsoleerd en wordt verwarmd door een eigen verwarmingsketel. Het geheel is van alle gemakken voorzien met een keukentje in stijl en aparte toiletruimte. Uniek detail aan de binnenzijde is de horizontale eiken wandbekleding. Daarin zijn oude eiken planken van maar liefst 40 cm breed verwerkt. Een prachtige plek om in alle seizoenen van te genieten!

Eikentuinhuis

Eikentuinhuis is een onderdeel van De Houtwinkel Bladel. De naam ‘Houtwinkel’ geeft al aan waar onze liefde ligt: bij het hout in al zijn glorie. Sinds 1959 realiseren we zowel binnen- als buitenprojecten op maat met hout als basis. Ook Hubo Bladel, Life & Garden Bladel en Woonplaza zijn onderdelen van De Houtwinkel Bladel.