Paardenstal met carport

Project: Paardenstal met carport
Locatie: Postel

De paarden van deze mensen woonden al tijden in een manege. Niets mis mee, maar als je een groot weiland bij je huis hebt, waarom dan niet de paarden lekker thuis houden? Daarnaast wilden deze mensen graag hun auto’s onder een carport kunnen plaatsen. Beide wensen hebben wij gecombineerd in dit ontwerp. Het resultaat is een ruime carport voor drie auto’s met een doorgang naar de twee mooie paardenstallen.

De stallen zijn van binnen en buiten geheel gemaakt van eiken. Dus stevige wanden aan de binnenzijde, eiken voerbakken en deuren. De ruimte onder de kap van de carport is benut om een hooizolder te maken. Als extraatje hebben we een prachtige authentieke zadelkast gemaakt van 100 jaar oud bintenhout. Zo hebben we echt de uitstraling van een ouderwetse hoeve kunnen realiseren en heeft Suzanne haar geliefde paarden lekker dichtbij.

Eikentuinhuis

Eikentuinhuis is een onderdeel van De Houtwinkel Bladel. De naam ‘Houtwinkel’ geeft al aan waar onze liefde ligt: bij het hout in al zijn glorie. Sinds 1959 realiseren we zowel binnen- als buitenprojecten op maat met hout als basis. Ook Hubo Bladel, Life & Garden Bladel en Woonplaza zijn onderdelen van De Houtwinkel Bladel.