Tuinhuis

Project: Tuinhuis
Locatie: Reusel

Wim wou een noest en degelijk tuinhuis met koelkast. Zijn vrouw wou een gezellige, kleine knusse overkapping die ze leuk kon aankleden. Met dit ontwerp zijn we er prima in geslaagd de wensen van allebei te vervullen!
Het tuinhuis heeft een L-vorm. Die vorm zorgt voor een spannende kap, die zeker ook aan de binnenzijde een plaatje is om te zien. In de wand van het tuinhuisje hebben we een boekenkast verwerkt. Er is een bijpassend tv-kastje en een kleine buitenkeuken met koelkast. Dit knusse huisje is kortom van alle gemakken voorzien. Overigens heeft Wim zelf het stalen raam gemaakt, dat wij vervolgens hebben gemonteerd. Teamwork noemen wij dat.
Van de restanten van het eikenhout hebben we meteen ook maar een mooi huisje gemaakt voor de robotmaaier. Kan die in elk geval niet jaloers worden!

Eikentuinhuis

Eikentuinhuis is een onderdeel van De Houtwinkel Bladel. De naam ‘Houtwinkel’ geeft al aan waar onze liefde ligt: bij het hout in al zijn glorie. Sinds 1959 realiseren we zowel binnen- als buitenprojecten op maat met hout als basis. Ook Hubo Bladel, Life & Garden Bladel en Woonplaza zijn onderdelen van De Houtwinkel Bladel.