Overkapping met berging

Project: Overkapping met berging
Locatie: Lommel (België)

Een strak lessenaarsdak om lekker onder te relaxen en een berging om in te klussen. De stenen muur van de garage van de buren vormt een mooi decor en de kachel zorgt dat de pret niet bij de eerste kou afgelopen hoeft te zijn. De zinken dakgoot is de zogenaamde Belgische profielgoot en zie je in Nederland niet veel.

De garage van de buren en het tegelplateau waren al aanwezig toen wij kennis kwamen maken. Daardoor was flink wat extra inspanning nodig om de fundering uit te graven. In België moet je dan namelijk door een dikke laag cement heen. Met behulp van onze elektrische breekhamer heeft de klant deze klus zelf geklaard. Prima teamwork, waardoor dromen betaalbaar blijven. Ook in dat opzicht denkt Eikentuinhuis graag met u mee!

Eikentuinhuis

Eikentuinhuis is een onderdeel van De Houtwinkel Bladel. De naam ‘Houtwinkel’ geeft al aan waar onze liefde ligt: bij het hout in al zijn glorie. Sinds 1959 realiseren we zowel binnen- als buitenprojecten op maat met hout als basis. Ook Hubo Bladel, Life & Garden Bladel en Woonplaza zijn onderdelen van De Houtwinkel Bladel.