Overkapping met berging

Project: Overkapping met berging
Locatie: Bakel

Alle wensen van de klant zijn gebundeld in dit ene maatwerk-project. Er was de wens om een fijne overkapping te hebben bij de nieuw aangelegde vijver. Daarnaast moest het haardhout een goede opslagplek krijgen en het tuingereedschap uit het zicht en praktisch kunnen worden opgeborgen. Deze knusse plek heeft het allemaal! Onder de overkapping is het heerlijk genieten van het uitzicht op de vijver. De dichte berging biedt volop ruimte voor gereedschappen en het hardhout ligt droog opgeslagen aan de achterzijde.
In dit bijgebouw zijn eikenhouten wanden, stuc- en metselwerk met elkaar gecombineerd zonder dat er een rommelig beeld ontstaat. De perfecte aansluiting tegen de bestaande berging van de buurman links is een kwestie van heel nauwkeurig de bestaande situatie opmeten en overbrengen in het ontwerp. Ook de suggestie voor de staptegels in de vijver kwam van onze ontwerper. Zo is de overkapping op twee manieren te benaderen. Een mooi project, waar we met slim maatwerk alle wensen van de klant hebben kunnen vervullen.

Eikentuinhuis

Eikentuinhuis is een onderdeel van De Houtwinkel Bladel. De naam ‘Houtwinkel’ geeft al aan waar onze liefde ligt: bij het hout in al zijn glorie. Sinds 1959 realiseren we zowel binnen- als buitenprojecten op maat met hout als basis. Ook Hubo Bladel, Life & Garden Bladel en Woonplaza zijn onderdelen van De Houtwinkel Bladel.