Inspiratie 82

 

Tuinhuis met carport

Project: Tuinhuis met carport
Locatie: Hulsel

Wat doe je als hardwerkend agrarisch ondernemer wanneer je bedrijf thuis uit z’n jasje groeit? Je gaat uitbreiden op een andere locatie en hebt een zee van ruimte rondom je woning over. Dan wordt het tijd om de tuin aan te pakken en ons uit te nodigen. Op het wensenlijstje stond parkeergelegenheid voor twee auto’s en een grote ruimte om lekker te relaxen na de harde arbeid. Het is een heel grote ruimte geworden met voldoende plek voor een grote tafel met veel stoelen én een loungehoek. De meubels van de lounge set zijn een ontworpen door Eikentuinhuis en gemaakt van oud bintenhout.
In het tuinhuis hebben deze gastvrije mensen al heel wat feestjes gegeven. Lian en Johan kunnen met recht trots zijn als hun gasten zich vergapen aan de prachtige eiken constructies. Leuk detail is dat ook de lantaarnpaaltjes en zelfs de waslijnpalen van eikenhout gemaakt zijn en daarmee volledig in stijl. Hulsel heeft er een prachtig tuinhuis bij!

Eikentuinhuis

Eikentuinhuis is een onderdeel van De Houtwinkel Bladel. De naam ‘Houtwinkel’ geeft al aan waar onze liefde ligt: bij het hout in al zijn glorie. Sinds 1959 realiseren we zowel binnen- als buitenprojecten op maat met hout als basis. Ook Hubo Bladel, Life & Garden Bladel en Woonplaza zijn onderdelen van De Houtwinkel Bladel.