Maatwerk

 

 

Standaardmodellen kennen wij niet. Bij Eikentuinhuis kiest u voor maatwerk. Een uniek en persoonlijk ontwerp is hiervoor de basis. Om te komen tot een ontwerp dat past bij uw wensen, is het goed u te oriënteren.

 

Inspiratie nodig?

Bij Inspiratie vindt u een grote diversiteit aan projecten van Eikentuinhuis. Bekijk de mogelijkheden, ontdek welke stijl u aanspreekt en doe ideeën op. Wilt u bijvoorbeeld een rieten dakbedekking of liever nostalgisch gebakken dakpannen of Red Cedar leien? Het kan allemaal.

 

Op basis van uw wensen maken wij graag een praktisch ontwerp met oog voor detail. Uiteraard verzorgen wij ook de volledige plaatsing en montage. Zodat u nog jaren kunt genieten van een prachtig en uniek bouwwerk op maat!

 

 

Leave A Comment

Eikentuinhuis

Eikentuinhuis is een onderdeel van De Houtwinkel Bladel. De naam ‘Houtwinkel’ geeft al aan waar onze liefde ligt: bij het hout in al zijn glorie. Sinds 1959 realiseren we zowel binnen- als buitenprojecten op maat met hout als basis. Ook Hubo Bladel, Life & Garden Bladel en Woonplaza zijn onderdelen van De Houtwinkel Bladel.