over ons1

Al sinds de start in 1959 van De Houtwinkel, waar eikentuinhuis onderdeel van is, heerst er een voorliefde voor Frans eikenhout. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer bij dit familiebedrijf. De liefde voor houtbewerking is hen met de paplepel ingegoten.

 

Uw wens is onze uitdaging!

Aandacht voor uw wensen, duurzame kwaliteit en vakmanschap zijn vanzelfsprekend bij Eikentuinhuis. Met veel plezier denken wij mee over de juiste maatwerkoplossing voor uw situatie. Wij vinden het belangrijk dat uw tuinhuis, bijgebouw of overkapping past in de omgeving. Zo ontstaat een natuurlijk beeld en kunt u optimaal genieten en tot rust komen in uw tuin. Daarbij kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring en vakkennis.

 

Waarom eiken?

Regelmatig wordt ons gevraagd waarom wij kiezen voor eikenhout. Eikenhout is van prachtige kwaliteit, duurzaam en heeft een mooie doorleefde uitstraling. We gebruiken het eikenhout meestal blank, zonder verduurzaming. Dit betekent dat het van de beste kwaliteit moet zijn. Door onze ervaring, kennis van het materiaal en jarenlang opgebouwde contacten met diverse zagerijen zijn wij in staat het beste materiaal in te kopen tegen een redelijke prijs. Dat verdienen onze projecten ook. Ze vergen vaak vele uren arbeid en u wilt er nog jaren van genieten!

 

Bekijk onze projecten hier en laat u inspireren!

 

 

Leave A Comment

Eikentuinhuis

Eikentuinhuis is een onderdeel van De Houtwinkel Bladel. De naam ‘Houtwinkel’ geeft al aan waar onze liefde ligt: bij het hout in al zijn glorie. Sinds 1959 realiseren we zowel binnen- als buitenprojecten op maat met hout als basis. Ook Hubo Bladel, Life & Garden Bladel en Woonplaza zijn onderdelen van De Houtwinkel Bladel.