over ons1Eikentuinhuis.nl is een onderdeel van Fixet Bladel. Deze service bouwmarkt is meer dan vijftig jaar geleden ontstaan uit een klein winkeltje met een houtzagerij ‘de Houtwinkel’. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste Fixet zaken van Nederland.

De naam ‘Houtwinkel’ geeft al aan waar onze liefde ligt, namelijk het hout in al zijn glorie. Ondertussen zijn wij de derde generatie van dit familiebedrijf, we zijn van jongs af aan grootgebracht met de liefde voor het vak houtbewerken.

 

 

 

Maatwerk

over ons2Waar veel bedrijven zich steeds meer richten op de massaproductie, staan bij ons nog steeds de klant en de kwaliteit centraal. Het is goed om te weten dat wij alles kunnen maken wat niet standaard te koop is, speciaal voor u op maat gemaakt.

Met het maken van eikenhouten bijgebouwen hebben we jarenlange ervaring, we zijn trots op onze tevreden klantenkring. Maar ook eikenhouten pergola’s, overkappingen, landhekken, bloembakken en andere tuinobjecten behoren tot de mogelijkheden.

 

 

Leave A Comment

Eikentuinhuis

Eikentuinhuis is een onderdeel van De Houtwinkel Bladel. De naam ‘Houtwinkel’ geeft al aan waar onze liefde ligt: bij het hout in al zijn glorie. Sinds 1959 realiseren we zowel binnen- als buitenprojecten op maat met hout als basis. Ook Hubo Bladel, Life & Garden Bladel en Woonplaza zijn onderdelen van De Houtwinkel Bladel.