Project 84

Project 84

 

Fraaie overkapping

Project: Van oud berghok naar prachtige overkapping
Locatie: Bladel

Op dit project zijn we enorm trots. Familie van Gils uit Bladel wilde in de eerste instantie een eenvoudige overkapping achter de garage. Tijdens het orienteren kwam de familie van Gils uit bij Eikentuinhuis.nl. Onze ontwerpers dachten mee en verwees hun naar een eerder gerealiseerd project. Bij moment van aankomst waren ze meteen verkocht.

Frans stak letterlijk en figuurljk meteen zijn handen uit de mouwen. Samen met vrienden maakte hij de schutting en legde hij de basis voor de overkapping. Eikentuinhuis.nl leverde de eikenhouten constructie en hielp op verzoek een handje bij de plaatsing. Door deze perfecte samenwerking hebben we een mooi eindresultaat weten te behalen.

 

 

Eikentuinhuis

Eikentuinhuis is een onderdeel van De Houtwinkel Bladel. De naam ‘Houtwinkel’ geeft al aan waar onze liefde ligt: bij het hout in al zijn glorie. Sinds 1959 realiseren we zowel binnen- als buitenprojecten op maat met hout als basis. Ook Hubo Bladel, Life & Garden Bladel en Woonplaza zijn onderdelen van De Houtwinkel Bladel.